SLOOPWERKEN

Zakelijk
Neem contact opBekijk projecten
Home 9 Zakelijk 9 Sloopwerken

SLOOPWERKEN <

Slopen is meer dan het simpelweg platgooien van een bouwwerk. Slopen is een vak waarbij expertise, veiligheid en milieu voorop staan.

Wij zijn gespecialiseerd in sloopwerken. Of het nu gaat om het slopen van huizen, bedrijfspanden of stallen, totaalsloop, renovatiesloop of precisiesloop, wij zorgen voor een nette, veilige en verantwoorde uitvoering die voldoet aan alle wet- en regelgeving.

We beschikken over het juiste materieel en onze gekwalificeerde collega’s worden continu bijgeschoold over de nieuwste sloop- en demontagetechnieken. Jarenlang hebben wij ervaring opgedaan, zodat wij ons nu sloopspecialist kunnen noemen.

> Slopen van woningen
> Slopen van bedrijfspanden
> Slopen van stallen
> Verwijderen / slopen infrastructuur en inrichting openbare ruimte
> Totaalsloop
> Precisiesloop

 

 

 

IEDERE SLOOP IS UNIEK <

Bij ieder sloopwerk hebben we nauw contact met de opdrachtgever: Wat zijn de wensen? Waar moeten we rekening mee houden? Hoe is de omgeving? Kan er overlast ontstaan? Zijn er speciale voorwaarden?

Zo zijn de wensen en omstandigheden bij een precisiesloop in de binnenstad heel anders dan bij een totaalsloop van een stal in het buitengebied. Als we weten wat de wensen zijn en binnen welke kaders wij ons werk kunnen doen, passen wij onze werkwijze en materieel hierop aan. Zo creëren we een optimaal resultaat voor alle direct én indirect betrokkenen van het te slopen object.

CIRCULAIR SLOPEN <

Als ondernemer wil je bijdragen aan een circulaire economie. Bij het slopen komen veel verschillende materialen vrij. Waar mogelijk zorgen wij ervoor dat de vrijgekomen materialen, al dan niet bewerkt, hergebruikt worden. Circulair slopen noemen wij dat: het zodanig slopen, ontmantelen en demonteren dat vrijkomende grondstoffen weer opnieuw gebruikt kunnen worden.

Bij iedere sloop zijn wij erop gefocust zoveel mogelijk materialen te kunnen hergebruiken. Zo dragen we allemaal bij aan een circulaire economie.

RECYCLING EN REGULEREN VAN AFVALSTROMEN <

Helaas kunnen niet alle materialen hergebruikt worden. Het is onze kracht om hier zorgvuldig mee om te gaan. Vrijgekomen materialen die niet meer hergebruikt kunnen worden, scheiden we direct tijdens de sloop: materiaal dat gerecycled kan worden en afval. Wij zorgen, samen met onze vaste afvalverwerker, dat de volledige sortering, milieuvriendelijke verwerking en afvoering van de materialen duurzaam en volgens de nieuwste wet- en regelgeving verloopt.