SLOOPWERKEN

Particulier
Neem contact opBekijk projecten
Home 9 Particulier 9 Sloopwerken

SLOOPWERKEN <

Slopen is meer dan het simpelweg platgooien van een bouwwerk. Slopen is een vak waarbij expertise, veiligheid en milieu voorop staan.

Wij zijn gespecialiseerd in sloopwerken. Of het nu gaat om het slopen van een compleet woonhuis of complete schuur óf het deels slopen van een gebouw ten behoeve van een verbouwing, wij zorgen voor een nette, veilige en verantwoorde sloop die voldoet aan alle wet- en regelgeving.

KENNIS EN KRACHT <

Uiteraard beschikken we over de juiste sloopmachines en gereedschappen waarmee we ons werk vakkundig uit voeren. Onze gekwalificeerde collega’s worden continu bijgeschoold over de nieuwste sloop- en demontagetechnieken.

TOTAAL-, RENOVATIE- EN PRECISIESLOOP <

Wij zijn gespecialiseerd in onder andere het compleet slopen van huizen en schuren én het inpandig slopen ten behoeven van bijvoorbeeld een verbouwing. Hierbij kun je denken aan:

  • Het uithakken van vloeren.
  • Het slopen van binnenmuren.
  • Het bikken van wand- en vloertegelwerk.
  • Het slopen van plafonds.

RECYCLING EN REGULIEREN VAN AFVALSTROMEN <

Helaas kunnen niet alle materialen hergebruikt worden. Het is onze kracht om hier zorgvuldig mee om te gaan. Vrijgekomen materialen die niet meer hergebruikt kunnen worden, scheiden we direct tijdens de sloop: materiaal dat gerecycled kan worden en afval. Wij verzorgen de volledige sortering, milieuvriendelijke verwerking en afvoering volgens de nieuwste sloopeisen.

CIRCULAIR SLOPEN <

Bij sloopwerken komen veel verschillende materialen vrij. Daar waar mogelijk worden de materialen, al dan niet bewerkt, hergebruikt. Zo dragen wij bij aan een circulaire economie. Circulair slopen noemen wij dat: het zodanig slopen, ontmantelen en demonteren dat vrijkomende grondstoffen weer opnieuw gebruikt kunnen worden.

Bij iedere sloop zijn wij erop gefocust zoveel mogelijk materialen te kunnen hergebruiken.