GLADHEIDSBESTRIJDING

Zakelijk
Neem contact opBekijk projecten
Home 9 Zakelijk 9 Gladheidsbestrijding

GLADHEIDSBESTRIJDING <

Ieder jaar, als het kouder wordt en de temperatuur het vriespunt nadert worden wij enthousiast: tijd voor gladheidsbestrijding! Niks mooier dan in de sneeuw de weg op met groot materieel om wegen, bedrijfsterreinen en parkeerplaatsen weer toegankelijk te maken.

> Openbare wegen
> Bedrijfsterreinen
> Parkeerplaatsen
> Terreinen van instellingen

24/7 PARAAT <

In het winterseizoen staan we 24/7 paraat om gladheid op wegen, bedrijfsterreinen, parkeerplaatsen en terreinen van instellingen te bestrijden. Wij bieden een totale ontzorging op het gebied van gladheidsbestrijding, dus ook de coördinatie en planning van alle werkzaamheden.

We volgen de weersvoorspellingen en ondernemen op basis daarvan actie. Zodra noodzakelijk gaan wij ’s nachts of ’s ochtends vroeg op pad om bedrijfsterreinen, parkeerplaatsen of terreinen van instellingen preventief te strooien of sneeuwvrij te maken en verkleinen we de kans op ongelukken van collega’s, klanten en/of bewoners door gladheid.

WETTELIJK VERPLICHTE INSPANNINGSVERPLICHTING <

Met onze totale ontzorging, inclusief coördinatie en planning van alle werkzaamheden, heb je zelf geen omkijken meer naar de gladheidsbestrijding en je voldoet hiermee aan de wettelijk verplichte inspanningsverplichting om je terrein begaanbaar te houden.