OVER ONS

Wij zijn een professioneel familiebedrijf.

 

De lijntjes binnen onze organisatie zijn kort, we weten wat er speelt en we kennen onze collega’s en klanten. We denken met onze klanten mee, kennen ons materieel en dankzij onze jarenlange ervaring in onze branche weten we in iedere situatie en bij iedere wens wat de beste aanpak is.

Home 9 Over ons

OVER ONS <

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van infrastructuur, grondwerken, sloopwerken en het aanleggen van (sier)bestratingen. Tijdens de wintermaanden staan we ook paraat voor gladheidsbestrijding van openbare wegen en bedrijfsterreinen.

Dagelijks werken we met zo’n 40 vaste collega’s, ZZP-ers, stagiaires en tijdelijke krachten aan onze mooie projecten. Met opleidingen, cursussen en trainingen blijven we op de hoogte van alle ontwikkelingen in onze branche. Dat in combinatie met ons moderne machinepark zorgt ervoor dat we een juiste, nette en kwalitatieve uitvoer van onze werkzaamheden kunnen garanderen. Ongeacht de bodemgesteldheid of weersomstandigheden. Ook projecten op moeilijk bereikbare locaties zijn geen probleem.

ONZE KLANTEN <

Zo divers als onze projecten, zijn ook onze klanten. Particulieren, aannemers, installatiebedrijven, zorginstellingen, scholen, gemeentes, instellingen… slechts een kleine selectie uit ons klantenbestand. Neemt een klant contact met ons op, dan gaan we op de locatie kijken, want alleen zo kunnen we de beste afspraken maken, het beste aan de wensen voldoen. We zijn graag vanaf het begin van het project betrokken, zodat we efficiënt en over het gehele plan mee kunnen denken, adviseren en aanbevelingen doen.

VERLEDEN, HEDEN EN TOEKOMST <

Onze jarenlange ervaring begint in 1971, toen Harrie Kuijpers in dienst kwam bij Loonbedrijf Verschuijten, toen vooral actief in het agrarisch loonwerk. Twintig jaar later kreeg hij de kans om het bedrijf over te nemen en veranderde hij de naam in H. Kuijpers B.V.: de naam die ondertussen in de regio breed bekend is.

Sinds 2018 staan de zoons van Harrie aan het roer: Harm en Koen Kuijpers. Vanaf dat moment werd ook de groei van onze organisatie ingezet. Met de overname van Beerens Grondverzet in 2019 en Kapteijns BV in 2022 hebben zij mooie stappen gezet en een stabiele organisatie neergezet, voor nu én voor de toekomst.

> WIJ ZIJN EEN ERKEND LEERBEDRIJF <

Wij houden van ons vak en vinden het goed opleiden van jonge mensen voor ons vak belangrijk. Daarom zijn wij een erkend leerbedrijf en daar zijn we trots op! Leerlingen die veel willen leren in een groeiende organisatie zijn bij ons altijd van harte welkom.

Aannemersdiploma KOB <

We zijn in het bezit van het KOB Aannemersdiploma: wij geven sturing in het gehele bouwproces: opdrachtverwerking, calculatie, werkvoorbereiding, uitvoering, projectleiding en de financiële afwikkeling. We hebben de kennis in huis van alle stappen in een bouwproces én kunnen de verbanden daartussen zien.

Lid van Cumela <

Cumela is de brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. Zij staan voor ons klaar op het gebied van algemene advisering tot individueel maatwerk en van verzekeringen tot opleidingen en trainingen. Samen zorgen we voor een gezonde sector, nu en in de toekomst.

Op al onze overeenkomsten zijn de Cumela voorwaarden van toepassing welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Utrecht onder nummer 40/2020. Deze voorwaarden zijn hier te downloaden.