GRONDWERKEN

Zakelijk
Neem contact opBekijk projecten
Home 9 Zakelijk 9 Grondwerken

GRONDWERKEN <

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende grondwerken. Of het nu gaat om het ontgraven, aanvullen, vervoeren en/of verwerken van grond, wij beschikken over de juiste mensen, machines en middelen om dit vakkundig aan te pakken. Met onze goede vakmensen en een modern machinepark kunnen we elk project waarbij grondverzet nodig is verzorgen.

> Ontgraven van bouwputten
> Leveren en aanbrengen grondverbetering
> Ontgraven van sloten en watergangen
> Aanleg van dijken en taluds
> Cultuurtechnisch grondwerk
> Leveren van zand, grond en bouwstoffen
> Transporteren van grond

TOTAALPAKKET <

Wij denken graag met je mee om je project tot een succes te maken. In eigen beheer kunnen wij je plan of ontwerp vertalen naar een 3D-model. We meten de bestaande situatie in en kunnen zo exact bepalen wat er moet gebeuren en wat er benodigd is.

Met behulp van 3D-gps systemen kunnen we dit plan vervolgens snel en efficiënt tot uitvoering brengen, zonder dat er een enkel piketpaaltje aan te pas komt.

VAN ONTWERP TOT EINDRESULTAAT <

Wat je project ook is, van het uitgraven van een compleet nieuwe woonwijk tot het woonrijp maken van een nieuwbouwproject: wij denken met je mee, al vanaf de tekentafel tot aan de realisatie van het project. We stemmen de werkzaamheden op elkaar af, ook als er andere bedrijven bij betrokken zijn, zodat knelpunten vooraf voorzien worden en het project soepel verloopt.

GOED MATERIEEL IS HET HALVE WERK <

En de andere helft van het werk? Daar zorgen onze ervaren, goed opgeleide collega’s voor. Onze vakmensen kennen de juiste technieken, zodat ieder project, ongeacht de bodemgesteldheid, naar tevredenheid uitgevoerd kan worden. Ook bij ondergrondse en moeilijk bereikbare locaties weten we de juiste aanpak.