GRONDWERKEN

Particulier
Neem contact opBekijk projecten
Home 9 Particulier 9 Grondwerken

GRONDWERKEN <

Van het uitgraven van inritten en bouwputten tot het spitten van tuinen. Van het ontgraven van sloten tot het uitgraven van zwembaden en vijvers. En het compleet bouw- en woonrijp maken van percelen. Heeft het te maken met grond en machines, dan kun je bij ons terecht. Een goede basis, is het halve werk.

> Uitgraven van bouwputten
> Uitgraven van zwembaden, vijvers en poelen
> Uitgraven van inritten
> Uitgraven van sloten
> Bouwrijp maken van percelen
> Woonrijp maken van percelen
> Aanleggen van tuinen
> Spitten van tuinen
> Grond zeven

EXTRA PRECISIE EN SNELHEID MET GPS <

Onze kranen zijn uitgerust met GPS, waarmee we in korte tijd alles precies uitmeten en we vooraf weten hoeveel kuub er verzet moet worden. Resultaat: we werken sneller, preciezer én effectiever.

Het uitzetten van het te ontgraven stuk is dankzij GPS niet meer nodig en piketpaaltjes zijn verleden tijd. Onze machinist heeft de tekening digitaal bij de hand en ziet direct welke hoogtes aangehouden moeten worden. Ook klic-meldingen kunnen in het systeem verwerkt worden, waarmee de kans op het beschadigen van kabels of leidingen vrijwel nihil is.

VAN ONTWERP TOT EINDRESULTAAT <

Wat je project ook is, van het aanleggen van een zwemvijver tot een inrit of het uitgraven van een zwembad tot een looppad, wij denken met je mee: vanaf de tekentafel tot aan de realisatie van je project. We meten de bestaande situatie in en passen daar de nieuwe plannen in.  Klopt alles? Top! Blijkt er in de plannen toch iets niet helemaal te kloppen, dan ondervangen we het en schakelen we snel.