INFRASTRUCTUUR

Particulier
Neem contact opBekijk projecten
Home 9 Particulier 9 Infra

INFRASTRUCTUUR <

Riolering aanleggen? Of is je riolering aan vervanging toe? Voor alles wat te maken heeft met het aanleggen of vervangen van je riolering kan je bij ons terecht. Ook voor het aanbrengen van infiltratievoorzieningen van hemelwater staan wij voor je klaar. We hebben ruime ervaring in dit stuk infra, we zijn praktische en flexibel en denken graag met je mee.

> Aanleggen nieuwe riolering
> Vervangen bestaande riolering
> Aanbrengen infiltratievoorzieningen

AANLEGGEN OF VERNIEUWEN RIOLERING <

Voor het aanleggen of vernieuwen van de riolering ben je bij ons aan het juist adres, we nemen je al het werk uit handen. We zorgen dus niet alleen voor de riolering op zich, maar ook voor het bijkomende graafwerk, het afvoeren van afval en het herstellen of aanleggen van de bestrating.

AANLEGGEN INFILTRATIEVOORZIENING VOOR REGENWATER <

We kennen steeds meer afwisseling tussen lange, droge perioden en korte, heftige regenval. Regenwater kan dan een te grote druk op het riool geven. Het aanleggen van een infiltratiesysteem is daarvoor een goede oplossing. Hiermee wordt het regenwater opgevangen in de grond, en niet in het riool. Zo voorkom je een te hoge druk op het riool en dus wateroverlast.

Ook gemeenten en waterschappen zitten hier bovenop, waardoor het aanleggen van een infiltratiesysteem voor regenwater in aanmerking kan komen voor subsidie.

Regenwater infiltreren kan zowel bovengronds (door de verharding rondom je huis te beperken) of ondergronds met een infiltratiesysteem en infiltratiekratten. Wij berekenen hoeveel kratten je nodig hebt om het regenwater geleidelijk te infiltreren en zorgen dat ze netjes verwerkt worden. Het hergebruiken van het regenwater is ook optie.