Home 9 Zakelijk

ZAKELIJK <

Grondwerken

Van het uitgraven van inritten en bouwputten tot het spitten van tuinen. Van het ontgraven van sloten tot het uitgraven van zwembaden en vijvers. En het compleet bouw- en woonrijp maken van percelen. Heeft het te maken met grond en machines, dan kun je bij ons terecht.  Een goede basis, is het halve werk.

Infrastructuur

Voor de complete infrastructuur voor (nieuwbouw)wijken, straten en bedrijfsterreinen staan wij voor je klaar: van het aanleggen of vervangen van riolering, het bouw- en woonrijp maken van wijken tot het aanbrengen van infiltratievoorzieningen voor hemelwater. We brengen heel wat jaren ervaring mee als het gaat om het aanleggen en onderhouden van wegen, rioleringen en complete bedrijfsterreinen.

Gladheidsbestreiding

Ieder jaar, als het kouder wordt en de temperatuur het vriespunt nadert worden wij enthousiast: tijd voor gladheidsbestrijding! Niks mooier dan in de sneeuw de weg op met groot materieel om wegen, bedrijfsterreinen en parkeerplaatsen weer toegankelijk te maken.

Sloopwerken

Slopen is meer dan het simpelweg platgooien van een bouwwerk. Slopen is een vak waarbij expertise, veiligheid en milieu voorop staan.

Wij zijn gespecialiseerd in sloopwerken. Of het nu gaat om het slopen van huizen, bedrijfspanden of stallen, totaalsloop, renovatiesloop of precisiesloop, wij zorgen voor een nette, veilige en verantwoorde sloop die voldoet aan alle wet- en regelgeving.

We beschikken over het juiste materieel en onze gekwalificeerde collega’s worden continu bijgeschoold over de nieuwste sloop- en demontagetechnieken. Jarenlang hebben wij ervaring opgedaan, zodat wij ons nu sloopspecialist kunnen noemen.

Verhuur

Heb je voor een project een specifieke machine met machinist nodig? Of zoek je een betrouwbare partij waar je met regelmaat op terug kunt vallen voor het inhuren van goed materieel en gekwalificeerde machinisten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Je kunt onze machines huren voor een specifieke klus of voor langere tijd. We verhuren ons materieel altijd mét ervaren machinist die weet wat de machine kan.

Containerverhuur

Heb je een afval- of puincontainer nodig? Voor puin, groenafval, hout en/of bouw- en sloopafval? Bij ons kun je terecht voor de huur van containers met een inhoud van 6 m³ tot 40 m³.

Wij plaatsen containers in Best, Den Dungen, Eindhoven Noord, Eindhoven Zuid, Geldrop, Helmond, Laarbeek, Mierlo, Nuenen, Oirschot, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Veghel en Vught. Andere locaties zijn op aanvraag.