Home 9 Particulier

PARTICULIER <

Grondwerken

Van het uitgraven van inritten en bouwputten tot het spitten van tuinen. Van het ontgraven van sloten tot het uitgraven van zwembaden en vijvers. En het compleet bouw- en woonrijp maken van percelen. Heeft het te maken met grond en machines, dan kun je bij ons terecht. Een goede basis, is het halve werk.

Infrastructuur

Voor de complete infrastructuur voor (nieuwbouw)wijken, straten en bedrijfsterreinen staan wij voor je klaar: van het aanleggen of vervangen van riolering, het bouw- en woonrijp maken van wijken tot het aanbrengen van infiltratievoorzieningen voor hemelwater. We brengen heel wat jaren ervaring mee als het gaat om het aanleggen en onderhouden van wegen, rioleringen en complete bedrijfsterreinen.

Sierbestratingen

Wil je je oprit (opnieuw) verharden? Een nieuw terras of looppad in je tuin? Of je hele tuin opnieuw aanleggen? Wij staan voor je klaar! Wij hebben jarenlange ervaring met het verwerken van allerlei soorten materialen zoals betonstraatstenen, natuursteen, gebakken bestrating, grind en split, keramische tegels, siertegels en terrastegels. Wat je ook kiest, wij zorgen dat je oprit, terras of looppad mooi strak aangelegd wordt.

Sloopwerken

Slopen is meer dan het simpelweg platgooien van een bouwwerk. Slopen is een vak waarbij expertise, veiligheid en milieu voorop staan.

Wij zijn gespecialiseerd in sloopwerken. Of het nu gaat om het slopen van een compleet woonhuis of complete schuur óf het deels slopen van een gebouw ten behoeve van een verbouwing, wij zorgen voor een nette, veilige en verantwoorde sloop die voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Containerverhuur

Heb je een afval- of puincontainer nodig? Voor puin, groenafval, hout en/of bouw- en sloopafval? Bij ons kun je terecht voor de huur van containers met een inhoud van 6 m³ tot 40 m³.

Wij plaatsen containers in Best, Den Dungen, Eindhoven Noord, Eindhoven Zuid, Geldrop, Helmond, Laarbeek, Mierlo, Nuenen, Oirschot, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Veghel en Vught. Andere locaties zijn op aanvraag.